2006-03-31

Belgian Blue is gearriveerd!


Yep, op die kasseimannen kan je je klok gelijk zetten. Deze morgen is de kassei geleverd (met een hele grote kamion). Laika kon zich niet inhouden en heeft er al enkele klaargelegd. Volgende week hebben we een mooie oprit!

2006-03-27

Kassei

Aha, die kasseimannen die werken tenminste volgens afspraak! Ze zijn klaar met de fundering van de oprit. Volgende week komen de kasseien erop...allee tzijn geen echte kasseien, eerder klinkers die erop lijken..."Belgian Blue" heet dat officieel. Ik denk dat je op de fotokes kan klikken om een grotere versie te zien.

Dat is wat anders dan die prutsers van de veranda!

Suzy

In december aan Novell (ja, da zijn die mannen van xgl) een exaampke gevraagd. Vrijdag eens een poging doen...ook al heb ik het niet echt voorbereid...maar het is nu toch besteld. 'k moet zowiezo toch deze week met Suzy bezig zijn...

Pasha

Het wordt tijd dat 'k Pasha eens terug opzet. Een paar dagen geleden vees 'k een lampeke in een lantaarn aan de voordeur, en pats...de plomb gesprongen. Met als gevolg dat heel het huis zonder stroom zat. En van't verschieten liet ik da ballonneke nog kapot vallen ook. De meeste prullen springen terug op, maar Pasha niet...nee, die wacht totdat ik 'm braafjes terug opzet. Als ik ooit tijd vind automatiseer ik dat wel.