2007-04-13

emotie

moe

Hah, is vermoeidheid wel een emotie ? Heel de week vroeg uit bed, veel in de file gestaan, lesgegeven aan twaalf studenten in een warme droge muffe ruimte met veertien draaiende computers. En plus c'etait en Francais, met de eerste avond een Veebeeke die zeven keer vraagt om te wandelen ;-) om vervolgens thuis dezelfde blik en verwachting in Wolfke te zien...de volgende avond een "internet voor iedereen" computer getroubleshoot, deze nacht slecht geslapen (te warm ?)... swat, ondergetekende is een beetje moe.


Que sera mi vida


De Gibson Brothers vroegen het zich 27 jaar geleden al af, ondergetekende passeerde er tijdens de Wolf Walk. Meer van hetzelfde waarschijnlijk ;-) AI (das-nie-subtiel) reageren sommigen nogal formeel op smileys... als ze moe zijn :-P


paraskavedekatriaphobia


Tiens tiens tiens, elfs twaalfs dertiens...het is vrijdag den dertiende, en niemand die er iets over heeft gezegd. Zou het bijgeloof dan toch afnemen ? Nah. Het is vakantie, er was geen file, de zon scheen... Als er op de volgende vrijdag den dertiende een ongeval is, dan is dat bijgeloof daar direct terug.


Inge Vervotte...

...wordt premier. Zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb hee ;-)


cheers,
paul

No comments: