2006-06-30

Dax Dax Dax...

Haha, hier links zie je Dax, haar eerste seconden als vrije hond. Effe later heb ik haar leiband afgedaan, toen begon ze pas echt als een gelukkige puppy rond te springen. Dat is wel een grappig zicht, zo'n grote hond die speelt. Haar favoriete speelgoed zijn de twee liter plastieken spa flessen. Ze heeft er al een stuk of tien 'geneutraliseerd'.

Verder is Dax een super rustige hond, meestal ligt ze te slapen. De eerste nacht heeft ze boven op de grond geslapen, en rond 7u begon ze rond te trippelen, bijgevolg was ik ook om 7u wakker. De tweede nacht heeft ze ook boven op de grond geslapen, maar ze werd pas om 8u wakker. Deze nacht (haar derde hier) is ze beneden gebleven, en heeft ze voor het eerst op haar 'Jolly' kussen geslapen, en wel tot 9u !! Toen werd ze wakker omdat ik naar beneden kwam.

Als we gaan wandelen is ze ook heel rustig, al heeft ze wel schrik voor vrachtwagens en traktors. Mensen interesseren haar maar heel matig, ze komt wel eens snuffelen, maar dan gaat haar aandacht terug naar gras of grond. Ze heeft al eens naar de kippen gekeken, en dat was het dan...

Daarjuist ging ik effe stofzuigen. Ik vroeg me af hoe ze daarop zou reageren...en tot mijn grote verrassing wou ze helpen met stofzuigen...ze speelde ermee. Ze liet zelfs toe dat ik haar stofzuigde, ze genoot blijkbaar van de zuigkracht op haar pels.

1 comment:

Anonymous said...

als je ze zover krijgt dat ze alleen kan stofzuigen, mag je ze meebrengen de volgende keer dat we magicken. tegen dat het tornooi gedaan is, is het huis schoon