2009-05-02

overal toffe mensen

Overal zijn er toffe mensen!

Gisteren, 'k had nog maar net veel werk gekregen van Sabine (een toffe madam) en een beetje werk van Francoise (ook een toffe madam), of den Dirk (nen toffe pee) was daar al met nog meer werk. Dat werk heeft de Serge (ook nen toffe pee) gekregen.

Nee het is niet ironisch.

Gisteren is Sandra (ook een toffe madam) in 't Stad geland. Vandaag heeft ze superlekker gekookt! Nog gebeld met de Christian (ook nen toffe pee) en toffe mailkes gekregen van Annik (ook een toffe madam) en een sms-ke van Inge (ook een toffe madam). Op dan naar Leuven voor Carolien (ook een toffe madam) en Dries (ook nen toffe pee) en Bruno (ook nen toffe pee) hunnen blogmeet2009. Voor deze #bml2009 (What's in a tag?) eerst Annelies (ook een toffe madam) opgepikt.

'k heb de Goya (ook nen toffe pee) leren kennen, en Annelies heeft een foto genomen van een klein cobbautje tussen de grote boskabout (ook nen toffe pee) en Amedee (ook nen toffe pee). 't is uitkijken naar de vele foto's. Er is een foto van Goya en mij, waar de context belangrijk is om geen verkeerde conclusies te trekken!! Ah, en Kato (ook een toffe madam) had haar souvenir (ook nen toffe pee) bij. Maarten (ook nen toffe pee) had een goei idee, ik hoop dat hij het uitwerkt. Doen he Maarten!

Koen (ook nen toffe pee) ga ik beloven nooit nog zijn naam te vergeten. De gesprekjes met Ewoud, Lander, Tim, Filip en de Fre waren te kort, maar kben zeker dat het toffe mensen zijn! En Joke zal ook wel een toffe madam zijn, al ben ik potvolkoffie nu al vergeten waarover we het hadden. Dzju toch! Dat zal den ouderdom zijn... of den alkohol ;-)

2 comments:

Goya said...

Ik vond dat we allemaal wel vrij tof waren, ook de auteur van dit artikel!

Anonymous said...

Zoveel toffe madammen en meneren en wij staan er potverdorie nog niet tussen :) !

Have fun in Antwerp,
A%G