2008-02-25

Verhuizen

Mijn huis is verkocht, tegen 10 juni ofzo moet ik hier vertrokken zijn. De hondenkoten staan op de remork, de eerste kast is al leeg, de eerste dozen ingepakt...het is dus echt begonnen nu.Mijn oorspronkelijk idee was om in Antwerpen te gaan wonen, ergens tussen Berchem, Boom en Mechelen. Blijft het probleem dat ik regelmatig in de file naar Brussel ga staan...de laatste weken ben ik in mijn zoektocht naar een nieuwe woonst (yep ik ben bijna dakloos ;-) ) Mechelen voorbijgestoken en heb huizen bekeken in Muizen, Zemst en Hofstade. En vandaag heb ik gezocht naar woningen in Evere en Strombeek-bever...ik ben zowaar in Brussel beland. Brussel heeft zijn charmes, en is dicht bij Antwerpen.

Brussel is meestal dichter bij mijn werk, maar Antwerpen voelt meer thuis aan. Moet ne mens in de buurt van zijn werk gaan wonen ? Of in de buurt waar hij het liefste woont ? Ik twijfel... in de verre toekomst zal ik er wel in slagen om de files te vermijden, door meer in Antwerpen werk te vinden...maar als single mag ik voor een huis misschien niet op heel lange termijn denken.

5 comments:

Timothy Parez said...

Ik ben zelf voor een jaar ergens anders gaan wonen omwille van men werk. Alles werd voor mij betaald en moest me dus nergens zorgen over maken, maar uiteindelijk besefte ik dat hoe makkelijk het ook was... ik mijn geboortestad te erg miste.

Litrik De Roy said...

"Moet ne mens in de buurt van zijn werk gaan wonen ? Of in de buurt waar hij het liefste woont ?"

De buurt waar hij het liefste woont. 100% van overtuigd. Dat werk verandert toch vroeg of laat.

Anne said...

Besef waarom je nu zo weinig in wommersom zit.
Omdat daar niemand woont die je graag ziet.
Dus in de buurt van familie of vrienden of een plek die je thuis voelt is uiteraard het beste.

Paul Cobbaut said...

Dus jullie raden me allemaal aan om de files van Antwerpen naar Brussel te trotseren... hm.

vera said...

Ja, zeker voor de files kiezen :-)
Een mens werkt om te leven en leeft niet om te werken dus dan is de conclusie snel getrokken!

Btw: een dagje te laat maar toch: HAPPY BIRTHDAY XXX