2006-04-30

Kiss DP-600: eind goed, al goed!

Schitterend toch, de Kiss werkt onmiddellijk zoals het hoort! Eerst de afloop van het Exell verhaal, dan de setup van de DP-600!

De mensen bij Exell waren heel vriendelijk en behulpzaam, zowel bij de e-shop als in de winkel in Leuven. De bestelling bij de e-shop is zonder problemen geannuleerd via telefoon, en de mensen van Leuven hebben de Kiss in de winkel bijgehouden voor mij tot vrijdag.

Sinds vrijdag heb ik 'm dus, maar ik heb 'm enkele minuten geleden pas aangezet. Eerst het boekje gelezen dat erbij is, en dan op het internet gezocht naar de verbindingsmogelijkheden via linux of solaris. Via google heb ik kissd van Stelian Pop gevonden, en dat werkt wonderbaarlijk eenvoudig en correct! Uiteraard heb ik voordat ik de Kiss activeerde eerst ethereal opgestart, vooral om te begrijpen hoe de Kiss werkt, maar ook om te controleren of er geen (verborgen) phone home functie was. En wat blijkt, de DP-600 is heel braaf! Bovendien maakt de DP-600 zelf ook gebruik van GPL software, tof!

De PCLink software op de Kiss is grappig...ARE YOU KISS PCLINK SERVER?

'k heb nog maar één filmpke getest, maar dat speelde in elk geval zonder problemen en heel vlotjes! Meer nieuws later, maar geen nieuws is goed nieuws!

3 comments:

Anonymous said...

Is geen nieuws goed nieuws?

Ninja said...

Werkt je kiss nog steeds? Ik heb al zo ontzettend veel negatieve commentaar gelezen dat ik niet weet of ik er nog een wil kopen

Paul Cobbaut said...

De Kiss werkt nog steeds. Er zijn al een tijdje geen online updates van de firmware meer, maar hij speelt nog tseeds elk filmpje af.
Nadeel is misschien het versneld afspelen, dat gaat vlot aan 2x en 4x, maar duurt effe bij 16x of 32x...
En af en toe moet ik de kiss wel herstarten (maar nooit tijdens het afspelen van een film).