2007-12-20

more more more social networking

Na de Plaxo weken zijn het nu precies de Spock weken. Drie uitnodigingen voor Spock vandaag van mensen die al EN in mijn Plaxo zitten EN in mijn linkedin zitten EN op eentje na ook al in Facebook zitten.

Wat is het nut van Spock bovenop een Linkedin/Facebook/Plaxo combo ?

5 comments:

Iggy said...

Ik weet niet waar ze hun info vandaan halen, maar Spock heeft al veel informatie over mij.

Dan heb ik liever wat controle over wat er zichtbaar is.

Anonymous said...

1 reason : reputation protecion.
My account is taken. You can't steal my identity there anymore.

Paul Cobbaut said...

Dus om mijn identiteit en reputatie (sik) te beschermen zou ik mij op honderden sociale netwerken moeten registreren ? Als iemand mijn naam gebruikt op Spock, gaat die dan al mijn vriendjes afpakken ? Ik denk het niet...of toch niet lang (grin).

Trouwens, 95 procent van de Belgen zit nog op geen enkel yasn, dus ik lig er voorlopig niet van wakker.

Toni Verbeiren said...

Een ding is zeker: het wordt zo stilaan een full-time bezigheid om al die dingen in sync te houden en alle berichtjes en boodschapjes te lezen.

I.p.v. LinkedIn contacten te importeren in Plaxo zou ik liever mijn hele profiel importeren (of beter nog: automatisch synchroniseren), dat zou me heel wat werk besparen.

Trouwens: wee diegene die nog een verjaardag mist, want met Plaxo die je enkele keren verwittigt moet je wel echt van slechte wil zijn...

Philip Paeps said...

Geen.

LinkedIn is genoeg voor mij. Ik zoek een manier om die onnozele Facebook te slopen. Het soort volk dat daar op zit, schijnt te verwachten dat je 24/7 een loodzware grafische webbrowser hebt openstaan en elke vijf minuten de boel reloadt om te zien of er iets nieuws beweegt.

Niet mijn ding.